Om oss

Specialisten på att sälja husvagn

Företaget grundades 1980 och har sedan straten vuxit med framgångarna och sysselsätter idag ca 20 personer.

Vår service utgår alltid från kundens behov. Oavsett om du vill sälja eller köpa en husvagn kommer du att presenteras en lösning som passar dina önskemål, din smak och din egen ekonomi.

Husvagnar har idag återigen blivit ett populärt alternativ. Dagens yngre människor har börjat inse värdet av att semestra på hemmaplan och se vårt underbara land på ett smidigt och prisvärt sätt. Det är något som säkerligen också kommer att öka - att åka husvagn gör att man är flexibel och mobil på ett helt annat sätt än att exempelvis söka sig till hotell och vandrarhem för att ha tak över huvudet.

Idag - då det inte tillåts resor på samma sätt inom Europa - så kommer säkerligen husvagnsalternativet att bli än mer tilltalande och populärt. Det är dessutom ett bra alternativ för miljön i jämförelse med flyget - något som även det är viktigt för en yngre generation. Har du en husvagn som du inte använder i den utsträckning du egentligen skulle vilja så är det definitivt läge att sälja den nu. Det gör du bäst via oss.

Vi säljer, köper och hyr ut fritidsfordon

Vi hyr ut, köper och säljer husvagnar, andra fritidsfordon, båtmotorer och trädgårdsmaskiner med mera. Vi har dessutom en tillbehörsbutik med ett fullödigt utbud reservdelar och kunnig och serviceinriktad personal. På vår serviceverkstad reparerar vi husvagnar, husbilar och mycket annat.

Vi säljer och köper husvagnar och husbilar